Test deg selv hjemme med en praktisk hjemmetest

Liker du å gjøre ting hjemmefra? Under COVID-19, for eksempel, har du tatt en hjemmetest da du måtte testes for sykdommen? Så akkurat nå har du faktisk muligheten til også å gjennomføre en lang rekke andre tester hjemmefra. Dette betyr at du ikke trenger å forlate hjemmet ditt for å ta ditt eget blodtrykk, for å ta en alkoholtest, for å ta en narkotikatest og mye, mye mer. Nei, hos Test-deg.no tilbyr de et mangfold av hjemmetester av høyeste kvalitet, som gir deg muligheten til å teste deg selv hjemme og likevel få et presist og sannferdig svar. Hjemmetester er en enkel og praktisk måte å teste for ulike sykdommer hjemme. Test-deg.no tilbyr et bredt utvalg hjemmetester til ulike formål, fra legemidler til blodtrykksprøver. Hjemmetestene deres er av høyeste kvalitet og er enkle å bruke. De tilbyr også konkurransedyktige priser på hjemmetestene sine, slik at du kan få mest mulig igjen for pengene. Bestill hjemmetesten din i dag på https://test-deg.no/

Hvordan velger jeg riktig hjemmetest?

Alkomålere hjemme er en rask og enkel måte å sjekke promillenivået ditt på. Men som med alt annet, får du det du betaler for. Når du velger en alkoholtest for hjemmetesting, bør du vurdere følgende faktorer:

  • Størrelsen på brenselcellen: Jo større brenselcellen er, jo mer nøyaktige blir målingene.
  • Prisen: Hjemmetester for alkohol kan variere i pris fra rundt 30 til 200 dollar.
  • Brukervennlighet: Noen respirometre for hjemmebruk er utstyrt med funksjoner som LCD-skjermer og innebygde munnstykker. Andre er veldig enkle og enkle å bruke.
  • Garanti: De fleste alkometere for hjemmebruk kommer med ett års garanti.

Det er selvsagt viktig at du kan bruke hjemmetesten din flere ganger og at du kan finne ut hvordan du bruker dem, slik at svaret du får blir riktig.

Hjemmetest – mål ditt eget blodtrykk

På Test-deg.no kan du også kjøpe hjemmetester som du kan bruke til å måle blodtrykket ditt. Er du usikker på om du skal kjøpe en blodtrykksmåler til overarmen eller håndleddet, anbefaler vi at du tar en hjemmetest. Alt du trenger er et målebånd og to stykker papir.

Først måler du omkretsen av overarmen din. Brett deretter ett stykke papir i to og klipp ut en sirkel som er litt mindre enn omkretsen av overarmen. Klipp deretter en ny sirkel ut av det andre stykket papir som er litt større enn omkretsen av overarmen.

Plasser nå den mindre sirkelen på overarmen og merk hvor kanten av papiret møter huden din. Fjern papiret og mål avstanden fra kanten av papiret til merket du har laget på huden din. Det tilsvarer størrelsen på overarmen din.

Plasser deretter den større sirkelen på håndleddet og marker hvor kanten av papiret møter huden din. Fjern papiret og mål avstanden fra kanten av papiret til merket du har laget på huden. Dette er størrelsen på håndleddet ditt. Hvis omkretsen av håndleddet er mer enn 10 % mindre enn omkretsen av overarmen, anbefaler vi at du velger en blodtrykksmåler til overarmen. Hvis forskjellen er mindre enn 10 %, kan du velge enten en overarms- eller håndleddsmodell.