En fjærmadrass for sengen din – den ultimate komforten

Det smarte med en fjærmadrass er dens fleksibilitet, som gjør at du har mulighet til å bruke den i flere sammenhenger. Den er ikke en madrass som har en tilhørende treramme hvor ben kan festes. Den må derfor plasseres oppå en spaltebunn for å gi riktig støtte. Den er den perfekte løsningen, da denne typen madrass fungerer som et perfekt supplement til for eksempel en rammemadrass. Denne kombinasjonen gir suveren liggekomfort. Støtten i en fjærmadrass gir deg en sunn liggestilling, mens rammemadrassen gir en komfortabel plattform. Denne doble dempingen garanterer en avslappet og dyp søvn om natten. Den har god luftsirkulasjon, noe som bidrar til å øke den daglige komforten, da du vil oppleve at sengen puster bedre, og dette er med på å skape et behagelig, tørt og friskt sovemiljø. Den bedre ventilasjonen forlenger også sengens levetid, da den holder seg friskere lenger.

Høres dette ut som noe for deg, så her finner du et stort utvalg av springmadrasser – https://www.bedrenaetter.no/fjaermadrasser.html

Søvn påvirker livskvaliteten din

Vi sover ca. en tredjedel av livet vårt, og det er ganske mye. Derfor er søvn en viktig del av livet, og mangel på søvn forringer livskvaliteten betydelig. En god natts søvn er helt avgjørende for kroppen og helsen din, og noen mener at søvn er viktigere enn mat og drikke. Sover du dårlig over en lengre periode, vil du oppleve tretthet i løpet av dagen. Mangel på søvn kan også bidra til utvikling av sykdommer som diabetes type 2 og depresjon. I tillegg kan det øke risikoen for å bli overvektig. Med søvn får hjernen og kroppen stresse ned slik at kroppen kan komme seg. Søvn er derfor viktig for å unngå alle disse negative konsekvensene. Kroppen regulerer seg selv mens du sover, noe som gjør at du med en god natts søvn er klar til å starte neste dag frisk og uthvilt. En god natts søvn innebærer rundt syv til åtte timers søvn, så du kan ende opp med å sove for kort tid eller for lenge.

Hvordan velge den perfekte springmadrassen

Madrassen utgjør hele forskjellen, og en god natts søvn starter med en madrass som gir deg riktig støtte og komfort. Den med pocketfjærer gir fantastisk støtte som utvilsomt vil gi deg en forbedret søvn som du kan føle. Vekten din er med på å bestemme hvilken type fjærmadrass du bør ha. Veier du for eksempel under 75 kilo, bør du få tak i en madrass med middels fasthet. Veier du mellom 75 og 95 kilo passer en fast fasthet deg best, og veier du over 95 kilo anbefales en ekstra fast fjærmadrass. På denne måten blir kroppsvekten din jevnt fordelt over hele madrassen, noe som gir den beste sovestillingen. I tillegg unngår du også at enkelte utsatte områder på kroppen, som nakke og skuldre, utsettes for langvarig press og irritasjon, som kan oppstå ved bruk av dårlig madrass. Du kan definitivt føle forskjellen ved å sove på en ny fjærmadrass. Uansett hvilken fjærmadrass du velger, er du garantert en madrass av høyeste kvalitet, som sikrer både fantastisk komfort og et sunt sovemiljø.